Monday, March 7, 2011

Lama jugak aku tak meluangkan masa menatap blog yang baru aku nie......eerrmmm mana idak nyer, dengan keje sampai ker petang....tambah plak dengan asyik melayan anak2 biler sampai jer umah.....nak di tambah lagi last week aku kena follow my bos untuk lawatan tapak bagi projek baru di alor star, kedah......tup tup makan masa 3 hari gak la...lpas lawatan tapak di alor star, on the way balik ke kl, singgah plak di ipoh, sri iskandar dengan manjung......huh penat jugak.....

first time aku berpeluang untuk ikut my bos.....walaupun dah hampir 3 tahun aku dok satu ofis dengan dia......dan baru nie aku tahu mcm mana nak jadi bos.....wooooo bukan senang klau dapat jawatan tinggi nie....keje pun kena tinggi la dari orang lain....sebab tue gaji pun tinggi lagi dari orang lain.....klau aku plak klau jadi bos satu hari nanti nak fikir keje lg senang jer.....hehehheheeheeh...tue laa sikap org skrg nie kan nak senang jer....keje byk skit dah x mau.........and the last but not least aku harap rakan2 yang lain akan terus berjaya dlm kerjaya masing2.......

No comments:

Post a Comment